Škola sigurne vožnje

Škola sigurne vožnje namijenjena je vozačima koji su nedavno položili vozački ispit za motocikl ili vozačima koji smatraju da trebaju nadograditi svoje vozačke vještine.

Cilj škole sigurne vožnje je izvježbati osnove upravljana motocikla te ih nadograditi znanjima i vještinama koje omogućuju sigurnije upravljanje motociklom. Škola sigurne vožnje također pruža mogućnost vozačima koji su u procesu polaganja vozačkog ispita da uz stručno vođenje, svladaju i izvježbaju elemente sa poligona vozačkog ispita poput: Osmice, slaloma, kontroliranog pravilnog kočenja, tehnike obrnutog upravljanja (Counter Steering)

Vještina upravljanja motociklom

Poligon
Cesta
Vozačko iskustvo

Ako se prepoznajete na grafikonu ili imate neke početničke greške i navike, slobodno nam se obratite i prijavite se u našu Školu sigurne vožnje motocikla/skutera.

Voditelji škole sigurne vožnje imaju dugogodišnje iskustvo prenošenja znanja i vještina upravljanja motocikla. U proteklih 6 godina kroz različite poligone spretne i sigurne vožnje prošlo je približno 1000 sudionika. Voditelji su višestruko nagrađivani vozači Prvenstva Hrvatske, Hrvatskog motociklističkog saveza u moto-slalomu i moto-rallyu. Također su predani promicanju odgovornog ponašanja motociklista i povećavanjem sigurnosti svih sudionika prometa.