Željko Marinović za Zapadnu Stranu

Written By :

Category :

Novosti

Posted On :

Share This :

Predsjednik Motogymkhana Hrvatske, Željko Marinović, nedavno je dao intervju lokalnoj TV postaji “Zapadna strana”. U intervjuu je naglasio važnost sigurnosti za vozače motocikala na cesti i raspravljao o načinima poboljšanja njihove sigurnosti i zaštite.

Marinović je istaknuo potrebu za odgovarajućom obukom i praksom, a Motogymkhana pruža sigurno i kontrolirano okruženje za razvijanje vještina vozača. Objasnio je da je Motogymkhana sport koji zahtijeva preciznu kontrolu i tehniku, što ga čini izuzetno korisnim za vozače.

Marinović je također naglasio da je dužnost svakog vozača motocikla da poboljšava svoje vještine i paziti na druge u prometu. “Vozači motocikala su ranjivi na cesti i moramo učiniti sve što je u našoj moći da se zaštitimo”, rekao je Marinović. “Prakticiranjem sigurnih navika vožnje, ostajući pozorni na svoje okruženje i kontinuiranim poboljšanjem svojih vještina kroz obuku i praksu, možemo smanjiti rizik od nesreća i osigurati da svi stignemo sigurno na svoje odredište.”

Cijeli intervju s Željkom Marinovićem dostupan je za pregledavanje na facebook stranici Zapadne strane.