Zagrijavanje za sezonu 2020

Written By :

Category :

Novosti

Posted On :

Share This :

Pripreme za sljedeću sezonu natjecanja i vježbanja su u tijeku, što znači da uskoro otvaramo prijavnice za nove članove, kojih je prošle godine bilo 50. Smatramo da je to zavidna brojka, koja će još puno rasti, a za to postoje i dobri razlozi…

Za ljubitelje sportske vožnje organiziramo treninge motogymkhane, po vodstvom našeg stručnog osoblja. Tu je još i 6 natjecanja za prvenstvo Moto Gymkhana Croatia te natjecanje u GP8 (Grand Prix Figure 8), sve izvođeno po standardima motogymkhane.

Možda ste rekreativni motorista, koji želi povremeno napraviti slalom među čunjevima, u svrhu poboljšanja refleksa i vještine upravljanja? Uvijek se ima nešto novo za naučiti, a naši instruktori su voljni podijeliti svoje znanje i iskustvo Vama. Uz treninge, možda želite sudjelovati u edukacijskim poligonima ili školama sigurne vožnje, namijenjenima da od vas naprave vrhunskog cestovnog vozača.

Ponekad svima nama treba samo malo druženja s drugim motoristima. MGC je udruga koja se trudi da je atmosfera uvijek vesela i opuštena (osim kada se natječemo). Otiđite s nama na zajedničke vožnje, popijte kavu nakon treninga, natucite rebra u karting areni, skršite se s romobila ili se provozajte kroz pljusak, sve to s osmijehom na licu iz dobre prijatelje.