Verona Motor Bike Expo 2020

Written By :

Category :

Novosti

Posted On :

Share This :

Polagano su krenule pripreme za sljedeću sezonu. Svakom od nas trebaju još koja kaciga, pokoja jakna, par čizama i poveći ormar za spremanje navedenog. Par dana u godini, mnogo se opreme može pronaći na jednom mjestu, tako i na ovogodišnjem sajmu motora u Veroni. Kako je Verona udaljena skoro 500 km, potrebno je okupiti dobru ekipu da put prođe što zabavnije. Srećom, članovi Udruge MGC su uvijek za izlet i akciju, čak i kada to uključuje ustajanje u 2 ujutro za uhvatiti autobus.

Nakon dugog putovanja, naša grupica od 20 članova stiže u Veronu. Putem smo „izgubili“ samo sendviče i čokoladu, dok je entuzijazam ostao na vrhuncu. Iskačemo iz autobusa i jurišamo kroz paviljone. Uspijevamo se još jednom skupiti na hrpu da ovjekovječimo posjet jednom grupnom slikom.

Nakon par slika, počeli smo se gubiti po štandovima. Sadržaja je bio za cijeli dan, možda je i malo falilo vremena za obaviti sve planirano. Neki su isprobavali nove motore, neki tražili kacige, neki se veselili novim dijelovima, a neki su se pak divili ljepotama Verone. Kako je sve to izgledalo, najbolje je pogledati u galeriji. Za sve koji su propusti izlet, ne bojte se, idemo i dogodine 😉