Poligon Kutina 2023.

Written By :

Category :

Novosti

Posted On :

Share This :

Moto Gymkhana Croatia započela je svoju sezonu vožnje fantastičnim događajem u Kutini, na kojem je prisustvovalo 50 entuzijastičnih motociklista.

Prije početka vožnje, sudionici su se mogli povezati jedni s drugima, podijeliti priče o svojoj ljubavi prema motociklima i poslušati predavanje MUP-a o sigurnosti na prometnicama. Događaj, koji je organizirao MK Vilenjaci, pružio je sjajnu priliku za druženje i nova poznanstva. Naravno, kao pravi moto klub, Vilenjaci su jako pazili da svi posjetitelji imaju hranu, piće, mjesto na poligonu i hladovinu kada zatreba odmora.

Kad je vožnja započela, vozači iz Moto Gymkhane Croatie bili su više nego sretni podijeliti svoje vještine i znanje s prisutnima. Pružili su vrijedne savjete kako postati bolji vozači, ostati sigurni na cesti i kako ispravnije proći kroz vježbe. Događaj je pružio šest sati obuke, što je omogućilo svima da poboljšaju svoje vještine, samopouzdanje i postanu još bolji vozači. 

Sudionici su otišli kući osjećajući se puni energije i uzbuđeni zbog nadolazeće sezone vožnje. Nakon cijelodnevnog učenja, svi su ipak imali samo jednu misao kako se poligon skupljao i druženje približavalo kraju:”Pa ovo bi stvarno mogli ponoviti…”