Home

Moto Gymkhana Croatia

Što radimo?

Škola sigurne vožnje namijenjena je vozačima koji su nedavno položili ili su u procesu polaganja vozačkog ispita za motocikl, kao i vozačima povratnicima koji nakon godina izbivanja žele osvježiti i nadograditi svoja znanja.

Edukacijski poligon namijenjen je vozačima koji žele nadograditi svoje vozačke vještine te usvojiti tehnike upravljanja motociklom. Poligon je namijenjen je vozačima koji žele više, autoškola će Vas pripremiti za ispit a mi za cestu!

Trening Moto Gymkhane je namijenjen iskusnim vozačima koji žele nastaviti usavršavati svoje vozačke vještine, kontinuirano trenirati te se pripremati za natjecanja Moto Gymkhane.

Natjecanje Moto Gymkhane namijenjeno je onima sportskoga duha, svjesni dobrobiti kontinuiranog usavršavanja i upoznavanja vlastitih granica kao i granica svoga motocikla. Cilj natjecanja je prolazak zacrtanog poligona u što kraćem vremenskom periodu po pravilima krovne organizacije Moto Gymkhane iz Japana.

Svako natjecanje se boduje po pravilniku Moto Gymkhane.

Postanite dio Motogymkhana svijeta

Informacije i novosti

Ako želite primati na Vašu e-mail adresu informacije i novosti vezane uz aktivnosti  Moto Gymkhane, molimo Vas da se registrirate te ispunite obrazac s e-mail adresom.