Međunarodno natjecanje 02.07.2023

Written By :

Category :

Novosti

Posted On :

Share This :

Na drugom natjecanju Moto Gymkhane Hrvatska posebno su se istaknuli naši kolege iz europskih gymkhana. Tako su nas iz Češke posjetili Ondře Kroupaj i Marketa Juzova, koji su među najboljim vozačima u Europi u muškoj i ženskoj kategoriji. Također, imali smo čast ugostiti Lehc Franczeka, jednog od najbržih vozača adventure motocikala iz Poljske, te Rok Rokyja, najboljeg vozača iz Slovenije koji nas već redovito posjećuje na našim natjecanjima.

Ti izvanredni vozači pokazali su svoje vještine na poligonu i odnijeli kući prva i druga mjesta. Njihovo prolaženje kroz tehnički zahtjevan i brz poligon bilo je izuzetno uzbudljivo za gledati. Moto Gymkhana Hrvatska je s radošću navijala. Srca publike osvojio je Lech za svoju lijepu vožnju na Žirafi. Natjecanje je zaključeno uz neizvjesnu borbu do samog kraja između Rocka i Ondřea. Desetinke su odlučivale pobjednika i ukupan poredak.

Ovaj susret s vrhunskim vozačima izazvao je veliko oduševljenje među našim članovima. Bilo nam je drago i uzbudljivo promatrati njihovo majstorstvo na poligonu. U skladu s duhom Moto Gymkhane Hrvatska, važno je proći poligon, naučiti nešto novo, družiti se s istomišljenicima, uživati u vožnji i otići kući s osmijehom na licu.

Ovo drugo natjecanje bilo je još jedan uspješan korak za Moto Gymkhanu Hrvatska. Nastavljamo razvijati ovaj dinamičan sport i radujemo se budućim natjecanjima i avanturama na poligonu. Jer, za nas, Moto Gymkhana nije samo natjecanje, već i način života koji donosi radost, prijateljstvo i nevjerojatne vozačke vještine.