Kratki osvrt na 2019.

Written By :

Category :

Novosti

Posted On :

Share This :

Prije početka 2020. treba podvući crtu, prisjetiti se svih uspjeha i pobjeda u 2019. Prilikom rezimea prošle sezone došli smo do zanimljivi brojeva, čime smo se sve bavili i koliko je u konačnici vozača sudjelovalo na našim događanjima.
Naš tradicionalni prvi događaj u godini „Otvaranje sezone 2019.“ počeo je jako. Ukupno nas je taj dan posjetilo 136 motorista, od kojih su se mnogi okušali u GP8-ici ili našem poligonu za trening, dok se nekolicina trajno pridružila Udruzi kao članovi.

Kroz 2019.-u godinu održali smo tri škole sigurne vožnje, pet edukacijskih poligona i četiri treninga. Na edukacijskom poligonu u Puli je sudjelovalo 93 motociklista, uključujući i policajce na motorima. U sklopu Prvenstva Moto Gymkhane Croatia je održano šest natjecanja na kojima je sudjelovalo 33 natjecatelja. Održali smo trodnevni maraton „Edukacije električnih romobilista“ na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, pri čemu smo educirali 330 romobilista. Sve navedene aktivnosti najčešće traju cijeli dan, ujutro od 8 do 17 sati popodne, što je ukupno 180 h sadržaja godišnje, raspoređeno na 20 vikenda.

Naravno, naši članovi se redovito druže i van poligona. Malih druženja bilo je nevjerojatno puno, od popodnevnih treninga do višednevnih ruta. Od njih izdvajamo par većih, kao što su dva ”mahanja” članova na duža putovanja, team building u Karting Areni, izlet do Vinarije Korenko, vožnja Vukovarskom na dan obljetnice te domjenak s dodjelom nagrada i priznanja za kraj godine.
U konačnici, MGC je pružila svojim članovima 28 nezaboravnih vikenda u 2019. godini (podijelite s 4 da dobijete mjesece :P). Sretni smo i ponosni postignutim rezultatima, ipak vjerujemo da možemo bolje! A da samo znate što sve spremamo za vas ove 2020. godine.