Izlet 17.06.2023

Written By :

Category :

Novosti

Posted On :

Share This :

U ranim jutarnjim satima, nakon kave i malo odmora, Moto Gymkhana Hrvatska se okupila za malu vožnju. Naš prvi cilj bio je posjetiti Križevce i vinariju Korenko. Svi koji su tog dana dobili dozvolu za vožnju od svojih boljih polovica znali su da se kući moraju vratiti s nekim suvenirima, a kvalitetno vino smatra se odličnim izborom. 

Nakon Križevaca, krenuli smo prema Marini Prelog, gdje su se održavali Dani Dravske ribe. Naša pojava privukla je pažnju mnogih posjetitelja, izgleda da je motociklista bilo mnogo. Iako smo ljubitelji mesnih delicija, poput janjetine i prasetine, uživali smo u svježoj riječkoj ribi koja je bila izvrsno pripremljena.

Nakon ručka, imali smo prekrasnu vožnju čamcem duž akumulacijskog jezera Dubrava uz posjeti nekoliko otočića. Vožnju su vodili naši Panonski mornari i svi smo na sreću došli na obalu živi. Sljedeća postaja bilo je jezero Šoderica, poznato po svojoj prirodnoj ljepoti i prisustvu velikih sova. Tamo smo se zaustavili kao pravi bikeri i uživali u točenom sladoledu dok smo planirali povratak za Zagreb.

Sve u svemu, bio je to predivan dan proveden s ekipom. Uživali smo u vožnji, istraživanju novih mjesta i stvaranju lijepih uspomena. Moto Gymkhana Hrvatska zna kako spojiti strast za vožnjom s uživanjem u hrani, prirodi i druženju. Veselimo se sljedećim avanturama i novim iskustvima na cesti!