Otvaranje sezone 2023.

Written By :

Category :

Novosti

Posted On :

Share This :

Otvaranje sezone Moto Gymkhane u Hrvatskoj bilo je velik uspjeh. Više od 40 motociklista posjetilo je događaj, koji se održao hladnog i kišnog proljetnog dana.
Unatoč teškim kišnim uvjetima, skliskoj podlozi i tipično kompleksnih poligona vozači su bili entuzijastični i odlučni da pokažu svoje vještine.
Mnogi su već veterani ovog moto sporta, ali pridružilo nam se i nekoliko novih članova koji su željnih učenja i poboljšavanja svojih vještina. Na kraju događaja, svi su jednoglasno zaključili da posjet našoj udruzi moraju ponoviti na nekim od sljedećih treninga ili škola sigurne vožnje, te da im je današnji trening skroz promijenio način na koji doživljavaju upravljanje motociklom.
Vozači su se odlično zabavili, a događaj je bio savršen način za početak nove sezone vožnje, a Moto Gymkhana Hrvatska već planira nove događaje u idućim mjesecima.
Ako vas zanima isprobati motogymkhanu, posjetite web stranicu ili društvene mreže Moto Gymkhana Croatia za informacije o nadolazećim događajima i kako se uključiti u naše aktivnosti.